Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle çıkmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları iyi fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı menfez döneminı kısaltmak ve insanların zorlamasız tahliye olmalarını katkısızlar.

     Yangın Kapısı insanların, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın güvenliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan güçlü evetğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişmiş olur.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve tütün sızdırmaz özellikleri yapmak zorundadır.

Yangın baplarının üretim amacı insan sağlamlığını yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında özen edilmesi müstelzim öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem fiillevinin yitirilmemesi karınin hem bile merdivenin sadece amacı derunin kullanılabilmesi ciğerin bu unsura ilgi edilmelidir.

Bu nedenle henüz etkili bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında esirgeme sağlamaz ve bu nedenle henüz bağan bir fiyata sahiptir.

Dışarıdan girişe reva bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli fakat yangın simultane dâhilen açılmalıdır (Antipanik model), sineeride kullanılacaksa antipanik amerikan bar sistemine pozisyon nazaran gerek bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın takkadak açılmamaktadır.

Gerçekten yangınlardan korunmak yürekin yapı taşı olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini yangın kapısı sağlayan dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

 Buna mukabele, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut batilatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine nazaran

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Ekseriya metal yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Report this wiki page